Nuri Selçuk: 'Isparta’da Siyaset Var Mı?'

ITB Meclis Başkanı ve Isparta Belediyesi ‘nin DP’li Meclis Üyesi Nuri Selçuk, siyasileri sert bir dille eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2012 13:32
Nuri Selçuk: 'Isparta’da Siyaset Var Mı?'

ITB Meclis Başkanı ve Isparta Belediyesi ‘nin DP’li Meclis Üyesi Nuri Selçuk, siyasi partilerin adaylarının dahi genel merkezleri tarafından belirlendiğine işaret ederek “Isparta’da siyaset var mı?” diye sordu.
Gazeteci Bora Tüfekli’nin sorularını yanıtlayan Selçuk Isparta siyasetini sert bir dille eleştirdi.

SIYASETI NEREDE YAPACAKSINIZ?
Isparta siyasetini nasıl değerlendiriyor sunuz? Sorusuna cevap veren Nuri Selçuk, “Isparta’da siyaset var mı? Milletvekilleri seçiminde CHP’nin adaylarını merkez belirledi. İl Başkanı da dedi ki ben çok mutluyum genel merkezden adayımız belirlenecek. AKP’nin adayı yine genel merkezden belirlendi. Buradaki yoklamadan bi haber bir anlayışla. Şimdi ben vatandaş olarak soruyorum. Siz siyaseti nerede yapacaksınız?” diye sordu.

HEM SAHİPSİZ HEM SİYASETSİZ
Nuri Selçuk, Isparta’nın hem sahipsiz hem de siyasetsiz olduğunu savunarak “Milletvekilleri Ankara’da Genel Başkan vekilleri, İl Başkanları milletvekillerinin vekilleri. Böyle gidiyor. Buradan bir siyaset çıkar mı? Isparta’nın bir sürü problemi var. bu problemleri bilen sizsiniz. Problemleri dile getirecek birini ön plana çıkarmak istiyorsunuz, fakat böyle bir fırsat size verilmiyor. Isparta’da siyaset nerde? Elbette ankara’da. O yüzden Isparta’nın hem siyaseti yok, hem sahibi yok. Allah işimizi rastgetirsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.