Nuri Uzaktaş: ‘Belediye’yi Geri Alacağız’

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, 2014 yerel seçimlerinde partilerinin oy oranın % 55 olduğunu söyledi. İl Başkanı ayrıca, il merkez başta olmak üzere 2009 yılında kaybedilen tüm belediyeleri geri alacaklarını dile getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2013 01:01
Nuri Uzaktaş: ‘Belediye’yi Geri Alacağız’

Genel iktidarın ve yerel iktidarın 2014 yılında Isparta’da birleşeceğini dile getiren Nuri Uzaktaş, anket çalışması yaptıklarını belirtti.

Yapılan çalışmalar neticesinde oy oranlarının Isparta’da yüzde 55 olduğunu açıklayan Nuri Uzaktaş: “Biz seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz. Partililerimiz ve gönülden AK Partili olanlar çalışmalarını sürdürüyor. Halkın istediği bir aday ile yolumuza devam edeceğiz. Isparta hizmetin en iyisine layık, AK kadrolar da hizmetin en iyisini halka sunabilecek kapasiteye sahiptir. Teşkilat olarak sıkı bir çalışma sürecine girdik. Halkımıza en iyi hizmeti şüphesiz ki AK Parti kadroları verir. Biz Isparta merkez başta olmaz üzere ilçe ve beldelerde de belediyeleri kazanacağız.

Isparta halkı hizmetin nereden geleceğini bilir. Yaptığımız anket çalışması sonucu oy oranımız % 55 olarak çıktı. 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Isparta'nın tüm il ve ilçelerinden belediye başkanlığına talibiz, çünkü Isparta'da genel iktidar ile yerel iktidar birleşecek. Ak Parti’nin kazanacağına inanıyorum bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Biz Ak Parti olarak her zaman adaylarımızı kamuoyu temaüllerinden sonra genel merkeze gönderiyoruz. Genel merkez adaylarımızı tespit ediyor. Bu merkez de olduğu gibi ilçelerde de böyledir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum