Nuri Uzaktaş: 'Belediye’yi Geri Alacağız'

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, 2009 yılında kaybedilen Isparta Belediyesi’ni tekrar geri alacaklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2012 11:32
Nuri Uzaktaş: 'Belediye’yi Geri Alacağız'

Geçtiğimiz ay yapılan 4. Olağan Genel Kurul ile il başkanlığı görevine seçilen Nuri Uzaktaş, ilk hedef olarak 2009 yerel seçimlerinde kaybedilen başta Isparta Belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri ve oyları geri olmak olduğunu söyledi.

Partisi hakkında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, ‘ Bize ayağı yere basan proje lazım. İktidardayız. İki tane milletvekilimiz var. Bu ortamı iyi değerlendirmek lazım, ilimizde kim ne yapacağını iyi bilmiyor.

Ama eleştiriler bol. Kamuoyunda tutturulmuş, teşvik, hızlı tren ve duble yol bu üç şey olmuş yada olmamış o zaman hiçbir şey yapılmaz mı? Biz Isparta – Antalya duble yolu üzerinde ciddi olarak çalışıyoruz. SD Havalimanı yolcu dolumu sağlandığında mutlaka seferlere başlayacaktır. Isparta’da AK Parti’ye bakış açısı ortada.

Hükümetimizin yaptığı icraatları halka anlatıyoruz. Vatandaşın içindeyiz. Sorunları milletvekillerimizle birlikte yetkililere ulaştırarak, çözüm yollarını bulmaktayız. Isparta’da 2014 yerel seçimlerinde, kaybettiğimiz oyları ve başkanlıklarını geri alacağız oylarımızı da artıracağız. Bugünden itibaren yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ayrı ayrı komisyonlar kurduk. Herkes ne yapacağını şimdiden biliyor. Bütün sivil toplum kuruluşları ile kurum ve kuruluşlarla diyalog halindeyiz” dedi. Belediye Başkan adayı konusuna da değinen Uzaktaş, “Mutlaka Isparta halkı tarafından sevilen ve tanınan birini aday göstereceğiz” dedi.

TÜRKİYE’DE TEKRAR SEÇİLEN 2. İL BAŞKANIYIM

Uzaktaş: “Ak Parti 4. Olağan Kongresinde tekrar başkanlığa seçilmem ile Türkiye genelinde, il başkanlığına ara verip tekrar başkan seçilen iki il başkanından biriyim. Bu durum beni daha da şevke getirdi” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.