O, Partisinin Yılmaz Bekçisi

O, Partisinin Yılmaz Bekçisi

Yayınlanma:
O, Partisinin Yılmaz Bekçisi

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Veli İzci, Ak Parti’nin 16’ıncı kuruluş yıldönümünü kutladığı bugünlerde o, hala partisine hizmet etmeye devam ediyor. Partinin kuruluşundan bu yana tüm yönetimlerde yer alan tek isim olan İzci; “Bugüne kadar bugünden sonra da hayatım elverdiği sürece hizmetlerime devam edeceğim” dedi. 

 

Ak Parti’nin iktidara geliş tarihi olan 3 Kasım 2002 tarihinin üzerinden 16 yıl geçtiğini hatırlatan Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Veli İzci, bu 14 yılda gerek ülkemizin gerekse Isparta’nın çok yol kat ettiğini vurguladı. 

PARTİNİN KURULUŞUNDAN 

BU YANA YÖNETİCİ 

Veli İzci, bugünlerde bir rekora imza atıyor. Zira İzci, partinin kurulduğu gün olan 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana partinin Isparta İl Yönetim Kurulunda görev yapıyor. Bugün itibariyle 16 yaşını deviren partide 7 İl Başkanı değişmesine rağmen, Veli İzci, değişmedi ve tüm il başkanlarının yönetimlerinde görev alarak kırılması zor bir rekora imza attı. 

PARTİNİN VAZGEÇİLMEZ NEFERİ 

Belediye İşhanı 2. Katında bulunan Ak Parti İl Başkanlığı’nın 16 yıldır yılmaz savunucusu ve emektarı konumundaki Veli İzci, partinin vazgeçilmez neferi. Zira, kendisi her gün partiye gelen ve partiye gelen partililerle, vatandaşlarla görüşerek onların sorunlarını dinleyen tek yönetici özelliğini taşıyor. İzci’nin dışındaki diğer yöneticiler ise nöbetçi uygulaması çerçevesinde sadece nöbetçi oldukları günler partiye gelerek partide duruyorlar ve bir de toplantı olduğu zaman partiye geliyorlar. İzci ise, yılın 365 günü Partide. 

İZCİ; “PARTİME VE ISPARTA’YA 

HİZMET ETMEKTEN MUTLUYUM” 

Partisine ve Isparta halkına hizmet vermekten büyük mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Ak Parti Isparta İl Yönetim Kurulu Üyesi Veli İzci, Ak Parti'nin, oylarını katlayarak artıran ve girdiği her seçimde tek başına iktidar olan dünyada örnek siyasi parti olduğuna dikkat çekti. İzci, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi partimizin iktidara gelişinin 16. Yılı mutluluğunu ve coşkusunu yaşıyoruz. Ak Parti, ilk kez iktidara geldiği, Türkiye'mizin kaderinin değiştiği gün olan 3 Kasım 2002 tarihinden 2017’ye geldiğimizde girdiği her seçimden zaferle çıkmayı ve oylarını katlayarak tek başına hükümet kurmayı başarmıştır. 

“HALKA HİZMET, HAKKI 

HİZMET DÜSTURU İLE ÇALIŞIYORUZ” 

Ak Parti, dünyaya örnek tek partidir. 14 Ağustos 2017’ye geldiğimizde hala iktidardaysak ve Türkiye seçmeninin yarıdan fazlasının oyları ve sevgisine mazhar olabiliyorsak, bu birlik ve beraberliğimizin devamlılığı, dürüst bir şekilde çalışma ve 'Halka Hizmet Hakk'a Hizmet' düsturunu kendimize ilke edinmiş olmamızdandır. 

 

Partimizin kurucusu, Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ın önderliğinde partimiz emin adımlarla yoluna devam etmektedir. 16 yıldır olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da halkımıza, milletimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız. 

“ÖMÜR VE SAĞLIĞIM ELVERDİKÇE 

HİZMETE DEVAM EDECEĞİM” 

Ben, partimizin kuruluşundan bu yana yönetim kurullarında görev aldım. Bundan da son derece mutluyum. İnşaallah, bundan sonra da Allah ömür ve sağlık verdiği müddetçe partime ve Isparta halkına hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum