O artık Bakanlık Müşaviri

Isparta’da 10 yıl Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra 6 Temmuz 2011 tarihinden bu yana Bilim Sanayi ve Teknolji İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Halil Kızılşimşek, Bakanlık müşaviri olarak Ankara’ya atandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2012 14:50
O artık Bakanlık Müşaviri

Isparta İl Müdürlüğü görevine Konya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde görevli Mehmet Albayrak getirildi.

Isparta’da 2001 yılından 6 Temmuz 2011 tarihine kadar Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra Bakanlığın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak yeniden yapılanmasının ardından İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Halil Kızılşimşek, bundan böyle Ankara’da müşavir olarak göreve yapacak. Bakanlık yeni atamasıyla birlikte Isparta Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü görevine Konya’dan Mehmet Albayrak atandı.

Gazetecilere açıklama yapan Halil Kızılşimşek, 6 Kasım 2012 tarihi itibariyle vekaleten yürüttüğü görevi Mehmet Albayrak’a teslim edeceğini belirterek, Albayrak’a yeni görevinde başarılar diledi. Kızılşimşek, “11 yıldır başta sayın valilerimiz olmak üzere tüm kamu kurumları, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve tüketicilerle ile uyumlu bir çalışma içerisinde Isparta’ya hizmet etmeye gayret gösterdik. Bundan böyle de Ankara’daki görevimde Ispartalı hemşehrilerimin talepleriyle ilgili elimden gelen gayreti göstereceğimi belirtir, Isparta halkına saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum