O Cinayetin Katil Zanlıları Isparta'da Yakalandı

O Cinayetin Katil Zanlıları Isparta'da Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2016 12:07
O Cinayetin Katil Zanlıları Isparta'da Yakalandı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 14 Şubat'ta bir evde başından tüfekle vurulmuş halde bulunan Gürcistan uyruklu kişinin katil zanlısı Isparta'da yakalandı.

İlçeye bağlı Konakbaşı Mahallesi'nde, O.B'ye ait kullanılmayan evde, Gürcistan uyruklu Miriani Bogvaradze'nin (39) tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunması üzerine Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü çalışma başlattı.

Cinayet zanlısı olarak Bogvaradze'nin arkadaşı Ziviadi K'nin (27) Isparta'da yaşadığını tespit eden ekipler, Isparta Emniyet Müdürlüğü ile ortak operasyon düzenledi.

Zanlı, operasyon sonucu Isparta'da kaldığı evinde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cinayetin, hırsızlıktan elde edilen gelirin paylaşımı sırasında çıkan tartışma sonucu işlendiği bildirildi.

Fatsa'nın Konakbaşı Mahallesi'ndeki kullanmadığı evine gelen O.B, bir erkek cesediyle karşılaşmış, güvenlik güçlerince yapılan incelemede, başından tüfekle vurularak öldürülen kişinin Gürcistan uyruklu Miriani Bogvaradze olduğu belirlenmişti. Evde yapılan incelemede, çalıntı eşyalar da tespit edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.