O Eve Narkotik Baskını: 3 Gözaltı

O Eve Narkotik Baskını: 3 Gözaltı

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2018 08:49
O Eve Narkotik Baskını: 3 Gözaltı

Narkotik polisi tarafından sokak satıcılarının uyuşturucu ticareti yaptığı eve düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 2 paket eroin maddesi, uyuşturucu paketleme malzemeleri ile kullanım aparatları ele geçirildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kentte uyuşturucu ticareti ve kullanımını engellemek amacıyla çalışma başlatıldı. 

Kent merkezindeki İstiklal Mahallesi’nde bir ikamette uyuşturucu satışı yapıldığını tespit eden narkotik polisi, yaptığı operasyonda A.A., M.Ö. ve T.A. isimli 3 şüpheli yakalanırken, yapılan aramalarda 2 paket halinde 0.87 gram eroin maddesi, uyuşturucu paketlemede kullanılan malzemeler ve uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi.

Uyuşturucu suçlarından arandıkları ortaya çıktı
A.A. isimli şüpheliye ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapan polis, M.Ö. ve T.A.’yı ise ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlamasıyla gözaltına aldı. Yapılan sorgulama sonucunda M.Ö.’nün ayrıca 2 ayrı uyuşturucu suçundan, A.A.’nın ise 1 uyuşturucu suçundan daha arandığı tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.