O Gruptan Anlamlı Karar

"Polislerimizin Güvenliği İçin...

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2015 18:12
O Gruptan Anlamlı Karar

Bir çok ilde kısa sürede fenomen olan sosyal medya üzerinden trafik polislerinin radar uygulamalarını deşifre eden gruplar arasında yer alan "Isparta Radar ve Çevirme (canlı)" isimli facebook grubu son günlerde artan terör saldırılarının ardından alkışlanacak bir karara imza attı.

Sayfadan yapılan açıklamada polislerin can güvenliği açısından radar yerlerinin açık açık ve fotoğrafalarıyla deşifre edilmemesi için grubun pasif duruma çekildiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada;

"Ülke olarak çok zor günler geçirmekteyiz.

Güvenlik güçlerimize karşı yapılan kahpece saldırılar sonucu içimizi yakan şehit haberleri alıyoruz. Çevirme ve kontrol bildirimleri yaparak VATAN'ımızı korumak adına şehitliği göze alan bu kardeşlerimizin can güvenliğini tehlikeye atmamak için bir süreliğine grubumuzu pasif duruma getirme kararı almış bulunmaktayız.

Aynı hassasiyeti sizinde gösterip bizi anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

Bu kararı almakda öncülük eden Muğla Radar ve Çevirme (Live) Grubu yönetimine ve bu kararı bizimle paylaşan Serkan Aslan kardeşimize teşekkür ediyoruz.

Tekrar görüşmek üzere kazasız ve cezasız günler dileriz.

Yüce RABBİM AY-YILDIZ lı bayrağımızın ilelebet dalgalanması için, bu topraklarda yaşayan insanlarımızın selameti için, VATANımızın birlik ve beraberliği için yar ve yardımcımız olsun" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.