O Hoca Ajans32'ye Konuştu

Kamuoyuna ilk kez Ajans32’nin duyurduğu Şarkikaraağaç’taki silahlı tehdit iddialarına MYO Müdüründen cevap geldi. “Bu olay bir komplo”

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2013 17:57
O Hoca Ajans32'ye Konuştu

Kamuoyuna ilk kez Ajans32’nin duyurduğu Şarkikaraağaç MYO Müdürü ve bir öğretim görevlisi arasında geçen tartışmanın silahlı tehdit durumuna dönüşmesinin kendisine kurulmuş bir komplo olduğunu iddia eden MYO müdürü Ajans32 muhabirine konuştu.

Şarkikaraağaç MYO Müdürü Ajans32 Muhabirine verdiği bilgilerde “Odamda adı geçen öğretim görevlisi ile ders programları hakkında konuşuyorduk. Kendisi birden sinir krizi geçirdi. Okulumuzun atıcılık kulübü öğrencilerinin boya atan havalı tüfeği duvarda asılı idi. Onu görüp, silah silah diye bağırmaya başladı. Ne tesadüfse oda birden öğrenciler ve öğretim görevlileri ile doldu” dedi.

Polisin Makam odasında arama yaptığını da belirten MYO Müdürü, “Polis aramasında silah falan da yok. Ben Şarkikaraağaç’ta yaşıyorum. Eşim de burada bir kurumun müdürü. İlçede saygın bir aileyiz. Beni yıpratmak istiyorlar. Bu olayda bir komplodur” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum