O İlişkinin Mahiyeti Ne?

CHP IspartaMilletvekili Ali Haydar Öner, pairtisinin eski Milletvekili Coşkuner ile Milletvekili Aday Adayları arasında yer alan Hayrullah Yıldız arasındaki ilişkiye işaret ederek çeşitli imalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2012 09:31
O İlişkinin Mahiyeti Ne?

CHP’nin 2 dönem Isparta Milletvekiliğini yapan Mevlüt Coşkuner geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında milletvekili adaylığı sürecinde partisinin tutumunu eleştirmişti. Coşkuner o eleştirilerde kendisi de vali olan Hayrullah Yıldız’ın ismini telaffuz ederek ‘Neden kendisi sosyal demokrat olan Hayrullah Yıldız değil de Öner’ ifadelerini kullanmıştı.

Milletvekili Ali Haydar Öner, bu ifadeler üzerine yaptığı açıklamada “Ben Coşkuner’in Hayrullah Yıldız ile olan ilişkisinin mahiyetini biliyorum” dedi. Basın önünde bu konuların tartışılmasının doğru olmadığını söyleyen Öner, “Eğer sorumlu bir partili ise gelir partide tartışırız bu konuları” ifadelerini kullandı.

Öner’in mahiyetini bildiğini kastettiği o ilişki şimdilik merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum