O Karar Yeniden Gözden Geçiriliyor

O Karar Yeniden Gözden Geçiriliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2021 13:10
O Karar Yeniden Gözden Geçiriliyor

SDÜ Mühendislik, Mimarlık ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları öğrencilerinin uygulamalı derslerle ilgili geri dönüşlerini ve yaleplerini dikkate alan SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı, ilgili birimlerin dekan ve müdürleri ile konuyu yeniden gözden geçirdi.

Rektör Çarıkçı, konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede; "Üniversitemiz Mühendislik, Mimarlık ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları öğrencilerimizin uygulamalı dersler ile alakalı geri dönüşlerini dikkate alarak, bugün ilgili birimlerin dekan ve müdürleri ile konuyu tekrar görüştük.

Görüşme sonucunda uygulamalı derslerin nasıl işleneceği ile ilgili birimler kendi içlerinde tekrar bir değerlendirme yapacaklar ve kendi web sayfalarından duyurularını yapacaklardır. Öğrencilerimiz birimlerinin web sayfalarını takip etsinler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.