O Kazadan AK Parti'yi Sorumlu Tuttu

Isparta – Antalya Karayolu’nda bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpışması sonucu iki kişinin yaşamını yitirmesi ve 32 kişinin yaralanması yine Dereboğazı Duble Yolu’nu gündeme getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2014 15:21
O Kazadan AK Parti'yi Sorumlu Tuttu

Ardı ardına meydana gelen kazalar… Yitip giden canlar… Düştüğü yeri yakan ateş… Isparta Antalya Karayolunda son zamanlarda artan trafik kazaları, ölümler ve yaralanmalar siyasilerin dikkatini yine Dereboğazı duble yoluna çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, ajans32 muhabirine yaptığı açıklamalarda yaşananların bir kaza olmadığını ihmaller zincirinden kaynaklanan bir cinayet olduğunu ileri sürdü.

Şenol, “Isparta – Antalya Dereboğazı duble yolu için yaklaşık 2 yıldır neredeyse her gün fikir bildiriyoruz. Hem o yolun kazalar açısından riskine hem de Antalya gibi önemli bir büyükşehire ulaşımın stratejik önemine vurgu yapıyoruz. Ama iktidar partisinin milletvekilleri dalga geçiyor. Kazma kürek alında da siz yapın diyor. Kazmayı küreği de aldık. Ama nafile. İktidarın gözü, kulağı Isparta’ya kapalı” ifadelerini kullandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitinginde verdiği duble yol sözünü de hatırlatan Şenol, “Şimdi Konya’nın ilçeleri bile duble yol. Ama Isparta – Antalya arası hala ölüm yolu, hala kaza yolu. Başbakan seçim vaatleri kapsamında sözler veriyor gidiyor. Milletvekilleri konunun takipçisi olmuyor. Isparta resmen cezalandırılıyor” dedi.ajans32

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, yaşananların vebalinin AK Parti hükümetinde ve Milletvekillerinde olduğunu ileri sürerek “10 Kilometre için çalışma başlattılar, sıkılmadan teşekkür beklediler. Bu yolun tamamı bir an önce duble yol olmalıdır. Bu kazalar, ölümler kader değildir. Isparta’nın cezalandırılması sonucu bir cinayet işlenmektedir” ifadelerini kullandı.

Şenol, AK Parti İl Başkanı ve Milletvekillerine de özellikle yağışlı bir gün Antalya’ya o yol üzerinden seyahat etmeleri önerisinde bulundu.

Isparta Antalya karayolunda son 1,5 ayda meydana gelen kazalarda 5 kişi yaşamını yitirdi, 64 kişi de yaralandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum