O Kitaplar İlçe Halkını Rahatsız Etti

O Kitaplar İlçe Halkını Rahatsız Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2017 12:55
O Kitaplar İlçe Halkını Rahatsız Etti

Eğirdir'de yaklaşık 2 gündür kedicikleri ile tanınan Adnan Oktar ( Harun Yahya)'nın İslam'ın İnanç Esasları isimli kitabı mahalle ve şehir merkezlerinde kapı kapı dağıldığı görüldü. Özellikle gece apartmanların kapılarına bırakılan kitaplar halkta şok etkisi yarattı.

Kendini bir dönem mehdi ve seyidi olduğunu iddia eden, evrim karşıtı yazıları ve konferansları ile tanınan aynı zamanda bazı televizyon kanallarında boy gösteren Adnan Hoca diye de anılan Adnan Oktar’ın kitapları kimliği belirsiz kişilerce kapı kapı dağıtılıyor.Hafta sonu Eğirdir'in mahallelerinde  Adnan Oktar’ın  yazdığı kitaplar bırakıldı, Kitapların kimin veya kimlerin dağıttığı bilinmezken vatandaşlar polisi arayarak durumu şikayet ettiler.

Kitaplardan hayli rahatsız olduklarını belirten vatandaşlar “ kitapları görünce şaşırdık. Kimse kimin dağıttığını görmemiş, bu kadar çok kitabın ancak kamyonlarla ilçeye getirildiğini tahmin ediyoruz ve tasvip etmediğimiz programlardan bildiğimiz için hemen çöpe attık. Kim niye dağıtıyor anlam veremedik” dediler.

Kemal ERBEN EĞİRDİR

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum