O Kızlar Ağlayarak Partiye Geldi

AK Parti Milletvekili Recep Özel’in Fethullah Gülen Cemaatine yönelik iddiaları çok tartışılacak. Özel, Isparta Gülen Cemaatine ait 574 kız evi tespit ettiklerini kaydederek o evlerde yaşananları anlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2014 19:09
O Kızlar Ağlayarak Partiye Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili Recep Özel, “Sayın Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç hani bazen Başbakan’ın bildiklerini siz bilseniz diyor ya işte bu daha bir kısmı. Başbakan iyi tahammül ediyor. Isparta’da tespit ettiğimiz cemaate ait 574 kız evi var. Geçen gün partiye bu evlerde kalan bazı kızlarımız geldi. Resmen ağlıyorlardı her gün kendilerine istemedikleri halde beddua ettirildiğini, baskı yapıldığını anlattılar. Şimdi o kızlarımız için yurt ayarlamaya çalışıyoruz” dedi.

Özel “Olay bu kadar vahim noktalara geldi. Tabi biz bunları söylerken şunu da belirtmede fayda görüyorum cemaatin hepsi böyledir demiyoruz zamanında bizde gittik. Bu bazı uç adamların yani imam dedikleri kişilerin yaptıklarıdır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum