O Müdür Görevden Alındı

Ülkü İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Göksoy’un görevinden alınarak, yerine Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu eski Müdürü ve şimdiki Öğrenciler ilkokulu Müdürü Halil Yurteri’nin getirileceği ileri sürüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2013 10:21
O Müdür Görevden Alındı

Yeni Eğitim-Öğretim yılının başladığı şu günlerde Ülkü İlköğretim Okulu’nda önemli bir değişikliğe gidildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Okul Müdürü Mehmet Göksoy’u görevinden aldığı ve yerine eski Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Halil Yurteri’yi getirdiği ileri sürüldü. Bu kararın önceki gün akşam imzalandığı ve bilginin çok yeni olduğu belirtildi. Göksoy’un da başka bir okula müdür olarak görevlendirildiği öğrenildi.

ŞİKAYET Mİ EDİLDİ?
Öte yandan alınan bu kararın arkasında bir okul velisinin şikâyetinin bulunduğu iddia ediliyor. Bu durum “Göksoy bir şikâyetle görevinden oldu” yorumlarına neden oldu.

“YURTERİ ÇOK UĞRAŞTI” İDDİASI
Diğer taraftan yine İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarından edinilen bilgilere göre Öğrenciler İlkokulu Müdür Halil Yurteri, göre yerinin değiştirilmesi için çok uğraştı. Yurteri daha önce yıllarca Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu’nun Müdürlüğü görevini yürütmüştü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum