O Müdür Görevden Alındı!

Burdur - Isparta Dağ Yolu'nun 14 kilometreye düşeceğini ifade ederek, gündemini değiştiren açıklamalarda bulunan Karayolları 13. Isparta Bölge Müdürü Şenol Altıok görevden alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2016 17:35
O Müdür Görevden Alındı!

Burdur - Isparta Dağ Yolu'nun 14 kilometreye düşeceğini ifade ederek, her iki kentinde gündemini değiştiren açıklamalarda bulunan Karayolları 13. Isparta Bölge Müdürü Şenol Altıok görevden alındı.

Görevden alınan öğrenilen Bölge Müdürü Altıok'tan boşalan koltuğa ise Arif Çoban'ın getirildiği bildirildi. Öte yandan bilindiği gibi Altıok, geçtiğimiz günlerde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen bir basın toplantısında, Isparta'nın yol konusunda hak ettiği yatırımları alamadığı ve Burdur - Isparta Dağ Yolu'nun bölünmüş yol olarak 14 kilometreye düşeceği yönünde çarıpıcı açıklamalarda bulunmuştu. 

Karayolları Bölge Müdür Vekili Şenol Altıok, 31 Mayıs 2016 tarihli toplantıda “Ben farkındayım. Isparta şuanda kurumumuzdan hak ettiği yatırımı alamıyor. En önemlisi proje yok. Biz geçmişi bırakıp, önümüze bakıyoruz. Biz bunları yapacağız diye taahhütte de bulunmuyoruz. Yapımını siyasiler takip edecek, onlar karar verecekler” diye konuşmuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum