O Olayla İlgili İş Adamından Açıklama

O Olayla İlgili İş Adamından Açıklama

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2019 14:58
O Olayla İlgili İş Adamından Açıklama

Isparta'da Yalçın B., cami çıkışı tartıştığı yaşlı adamı kendisinin darp ettiği görüntülerin ardından açıklamalarda bulundu.

Olayın yaşandığı anda kendisinin namazı kıldıktan sonra dışarıya çıktığı anlatan Yalçın B., bilinçli olarak ben camiden çıkana kadar beni kapıda beklemiş, hazırlık yapmış. Çıkınca da saldırmıştır.

"Ben 50 yaşındayım. Şuana kadar kimseye bir tokat dahi atmamış insanım. Daha önceden aramızda kira ile ilgili bir dava olması nedeniyle bana saldırmıştır. Kendisine karşı hiçbir kasti bir söz veya fiilde bulunmamama rağmen Faruk Genç tarafıma bu saldırıyı düzenlemiştir.
Ben onun kiracısıyım. Kendisi de zaten beni mahkemeye vermişti. Süreç bu şekilde ilerliyordu. Ben camiden çıktığımda "Ben Seni Oradan Çıkarmasını Bilirim" diyerek kendisi bana küfürle üzerime gelerek, 60-70 santimlik demir ayakkabı çekeceğiyle bana saldırmıştır, yüzüme hamle yapmıştır. Kolumu kaldırdığım için koluma gelmiştir. Ve üzerime gelmeye devam etmiştir. Kaçınmaya çalışmama rağmen kendimi kurtaramadım. Çaresiz olarak kendimi korumak zorunda kaldım. Görüntülerde de görüldüğü gibi kendisi benim üzerime gelmiştir. Küfürler saydırarak, tahrik edici sözlerle üzerime geldi. Kendimi savundum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum