O Pankart Kaldırıldı

O Pankart Kaldırıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2018 22:32
O Pankart Kaldırıldı

Isparta Ülkü Ocaklarının alt katına asılan pankart günün fotoğrafları arasına girmeye hak kazandı. Asılan yer ise Demokrat Parti Isparta İl ve Merkez İlçe Başkanlığı. Üst katta Isparta Ülkü Ocakları... Pankartta Akşener ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın resminin altına "Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener" yazıyor.

Pankartla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, "Şer ittifakının siyasi saç ayaklarının kara propaganda, kirli siyaset ve göz boyama isteğiyle salyalı ağızlarıyla yalana sığınıp yine şeytanlık peşinde koşuyor yine haysiyetlerini hiçe sayarak dün astıkları pankartı toplam 5 dakika sonra ağlayarak indiren kağıttan kaplanlar, tabela bekçileri tutmuşlar basına bir yalan haber sızdırarak bir yere ulaşabilirmiyiz diye bekliyorlar.O pankart asıldıktan 5 dakika sonra ki görüntüler bunlardır pencerelerde herşey açıktır, Kıymetli Ispartamız da şahittir. Şer ittifakları sizler ise; Dün rezildiniz, bugün de rezilsiniz, biz var oldugumuz sürece de rezil olmaya mahkumsunuz." dedi.

Tartışma yaratan pankart seçim kampanyasının henüz başlamaması nedeniyle indirildi.





HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum