O Polis Yaşamını Yitirdi!

O Polis Memuru Hayatını Kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2015 12:44
O Polis Yaşamını Yitirdi!

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Can Cihan Kutlu, babasının cenazesi için ailesiyle memleketi Yalvaç'a geldi.

Kutlu,geçen pazartesi saat 13.00 sıralarında bacanağı Bekir Bakır'ın Aşağıpazar Mahallesi'ndeki evinde bilinmeyen nedenle eşiyle tartıştı. Tartışmanın ardından yanında taşıdığı beylik tabancasını şakağına dayayan Kutlu, bir el ateş etti.Kurşun başının diğer tarafından çıkan Can Cihan Kutlu, yere yığıldı.

Olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Yalvaç Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan polis memuru, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Burada yoğun bakıma alınan polis memuru Kutlu, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Kutlu'nun cenazesinin ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kızılca Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

En küçüğü 1, en büyüğü 21 yaşında 6 çocuk babası Can Cihan Kutlu'nun 4 ay önce İzmir'den Mardin'e tayin olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.