O Sert Eleştilere Böyle Cevap Verdi

AK Parti'de yine ikinci sıraya oturan Recep Özel, Mehmet Aybatılı'nın eleştirilerine isim vermeden cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2015 19:04
O Sert Eleştilere Böyle Cevap Verdi

AK Parti Milletvekili ve ikinci sıra adayı Recep Özel, Mehmet Aybatılı'nın "AKP'ye oy yok" çıkışını ve eleştirilerini isim vermeden cevapladı. Özel, "Bizim davamız var. Birilerinin davası olmayabilir" dedi.

Recep Özel konuşmasında "Bizim davamız var. Birilerinin davası olmayabilir. Davası olanlar burada. Bizim kişisel bir davamız yok. Kişisel davası olanların bu parti çatısı altında hiçbir zaman yeri olmadı olmayacakta. Bu seçim benim milletvekili olmam, Sürerya Beyin milletvekili olması seçimi değil. Bu seçim Türkiye’de seçimlerin seçimi, Yeni Türkiye’nin seçimi. Herkese biz bu kervanda yer var diyoruz. Ama kıymet bilmeyip gidenler olabilir, darılanlar - beklentisi karşılanmayanlar olabilir. Kişisel hesapları bir kenara itip Isparta’da 4 vekille birlikte Ankara’ya gideceğiz ki Isparta’nın sesi çok fazla çıksın istiyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum