O Ses Türkiye Yeni Jürisi

Yeni sezon öncesi O Ses Türkiye'de jüri değişikliğine gideceğini açıklayan Acun Ilıcalı, Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz anlaşmıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ağustos 2013 12:37
O Ses Türkiye Yeni Jürisi

O Ses Türkiye jüri üyeliğininden ilk ayrılan isim Mustafa Sandal olmuştu. ‘O Ses Türkiye’ yarışmasından ayrılacağı konuşulan ünlü şarkıcı, Acun Ilıcalı ile sonunda anlaştı. Geçtiğimiz hafta sözleşme imzalayan şarkıcı, haftalık ücretini geçtiğimiz sezona göre 15 bin lira artırdı. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ‘O Ses Türkiye’ yarışma programında jüri üyeleri sonunda netlik kazandı.

Üç yıldır birlikte çalıştığı Hülya Avşar ve Mustafa Sandal’la yollarını ayırıp Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz’la anlaşan Ilıcalı birlikte çalıştığı Hadise’yle geçen hafta yeni sözleşme imzaladı. Hadise haftalık 60 bin TL kazanacakJürinin ikinci yeni ismi ünlü rock grubu Athena’nın solisti Gökhan oldu. Hayatında ilk defa jüri üyeliği yapacak olan ünlü şarkıcı takımını Türkiye’nin sesi yapmaya çalışacak.

Yeni jüri üyesi hakkında konuşan ılıcalı “Bu sezon kadromuzda görmek istediğimiz diğer yeni isim Gökhan’dı. Kendisinin teklifimizi kabul etmesinden dolayı çok mutluyuz" Rock müziğin sevilen ismi Gökhan’ın O Ses Türkiye’ye çok büyük renk katacağını düşünüyorum” dedi. Hülya Avşar,Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise’nin jüri üyesi olduğu ‘O Ses Türkiye’nin eylül ayında başlayacak olan 3’üncü sezonunun yeni jüri üyesi Ebru Gündeş oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.