O Sürücü Tutuklandı

Alkollü sürücü 32 yaşındaki M. U.'nun kullandığı otomobilin çarptığı 8 aylık Tuana bebek geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. 16 Temmuz günü meydana gelen kazadan bir gün sonra mahkemeye çıkarılarak serbest kalan M.U. tekrar mahkemeye çıkarılarak tutuklan

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2013 11:41
O Sürücü Tutuklandı

16 Temmuz günü meydana gelen kazadan bir gün sonra mahkemeye çıkarılarak serbest kalan M.U. tekrar mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

Avukat Egemen Tanyıldız konuyla ilgili olarak: "Söz konusu trafik kazasıyla ilgili olarak şüpheli daha önce adli kontrol kararı uygulanarak serbest bırakılmıştı. Biz o zaman bu karara saygılı olduğumuzu, şüphelinin hukuki durumunun delillerinin toplanması ve bu delillerin de mahkeme tarafından değerlendirilmesinden sonra netlik kazanacağını belirtmiştik. Yine şüphelinin hukuki durumu etkileyebilecek diğer unsurun mağdurların sağlık durumlarındaki değişiklikler olduğunu da dile getirmiştik. Nitekim ve ne yazık ki Tuana bebek hayatını kaybetti. Bu can sıkıcı gelişme sonucu mahkeme şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. Konunun kamuoyunun da yakından ilgisini çekmiş olması dolayısıyla belirtilmesinde fayda olan noktası şudur ki, şüpheli daha önce serbest bırakıldığında karara saygılı olduğumuzu ve yargılamanın devam ettiğini belirtmiştik. Yine şüphelinin tutuklanmış olmasıyla da yargılama bitmiş değildir ve ilerleyen aşamalarda hukuki durumlarda değişiklikler olabilir. Bu anlamda bizlere düşen daha önce verilen karara saygılı olduğumuz gibi bu karara da saygılı olmaktadır. Yine yargılama yapıldıktan sonra verilecek olan mahkemenin kararına hangi doğrultuda olursa olsun saygı duymalıyız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum