Obaziteye Karşı Günde 1 Elma

Tarım il Müdürü Cenk Şölen, büyük bir projeyle gündeme geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2013 10:34
Obaziteye Karşı Günde 1 Elma

Ticaret Borsası ve Ziraat Odası ile işbirliği yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, dünyayı tehdit eden obezite ile savaşta elmayı ön plana çıkardı.

'Obeziteye karşı günde 1 elma' sloganıyla proje hazırlayan Gıda, Tarım, Hayvancılık Müdürlüğü, Bakanlıktan da vize aldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Isparta teşkilatının projesinin uygulanabilirliğini vize verdi.

Tarım İl Müdürü Cenk Şölen, Türkiye genelinde obezite ile savaşta elmayı silah olarak belirlediklerini söyledi. Obezite ile mücadelede elmanın oldukça faydalı olacağını iddia eden Şölen, Bakanlık tarafından uygun görülen ve desteklenecek proje ile Isparta elmasının tanıtılacağını ve pazarlama sıkıntısının giderileceğini söyledi.

Uygulamaya pilot olarak Isparta'dan başlanacağını açıklayan İl Müdürü Şölen, daha sonra Türkiye'ye yayılacağını ifade etti. Şölen, projeye destek veren Ticaret Borsası ile Ziraat Odası'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.