"Ocak" Adlı Oyun Eğirdir'de İzleyicisiyle Buluştu

Turgut Özakman'ın kaleme aldığı, SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nil Aycıl ve Bülent Özbirgül'ün yönettiği, Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Oyuncuları ..

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2011 12:01
"Ocak" Adlı Oyun Eğirdir'de İzleyicisiyle Buluştu

Turgut Özakman'ın kaleme aldığı, SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nil Aycıl ve Bülent Özbirgül'ün yönettiği, Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Oyuncuları, Latif Zilan, Fatmana Uludağ, Mürüvet Oğuztürk, Ömer Osman Türkan, Figen Türkan, Yıldız Güner, Serpil Güner, Hasibe Ayyıldız, Hatice Ertuğrul ve Nuray Baysal'ın rol aldığı "Ocak" adlı oyun seyircisi ile buluştu.

Oyununu, Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, Kamu Kurum Yöneticileri, Güzel sanatlar Fakültesi öğrencileri, Sakarya Fırat Dizi oyuncuları ile Eğirdir'liler izledi.

1960'lı yıllarda İstanbul'da yaşayan fakir bir ailenin yaşam öyküsünün sahnelendiği tiyatro oyununda seyirciler bir yandan hüzünlendiler, bir yandan da eğlendiler.

Geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan Eğirdir Halk Eğitim Merkezinin sinema ve toplantı salonu tamamen dolarken, oyun izleyicilerden tam not aldı.

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen "1. Tiyatro Günleri" kapsamında oynanan 4 ayrı eserden biri olan oyun, yarın ve 4 Haziran'da da tekrar Halk Eğitim Merkezi salonunda sahne alacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.