Ocak: 'Seyirciye Zevk Veren Bir Takım Olacağız'

Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Özel İdare’de Teknik Sorumlu Cengiz Ocak,“Oyun felsefemizi oturtmaya çalışıyoruz. Genç ekiple neler yapılacağını ispatlayacağız” dedi.

Yayınlanma:
Ocak: 'Seyirciye Zevk Veren Bir Takım Olacağız'

Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Özel İdare’de Teknik Sorumlu Cengiz Ocak, yeni sezonla ilgili oldukça iddialı. Takımın teknik ekibinde Genel Koordinatör Erhan Oturak, Antrenörler Hasan Apaydın ve Onur Akyüz bulunuyor.

OCAK’IN FELSEFESİ
Sabah Akdeniz muhabirine açıklamalarda buluna Teknik Sorumlu Cengiz Ocak, hazırlık döneminin çok iyi geçtiğini belirterek, takıma yapılacak 3-4 takviyenin ardından transferi noktalayacaklarını söyledi. Futbolcularına övgüler yağdıran Ocak, “Koşmayana forma yok. Futbolcularımız da ellerinden geleni yaparak sezona bileniyorlar. Oyun felsefemiz fiziksel ve kondisyon açısından hazır olmak. Top rakipteyken hep birlikte savunma yapmak. Topun bizde daha çok kalması ana isteklerimiz” dedi.

“TAKIMDAKİ ARKADAŞLIK ORTAMI ÇOK İYİ”
Kulübün yapısına uygun futbolcuları transfer etmeye çalıştıklarını belirten Teknik Sorumlu Ocak, “Yaş ortalamamız 19-20. Takımdaki arkadaşlık ortamı çok iyi. Her geçen gün daha iyi oluyoruz. Seyirciye zevk veren bir takım olacağız. Bizlere güvenenleri mahcup etmemeliyiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan yönetimin takıma tam destek verdiğini, tesislerin ve imkanların çok iyi olduğunu belirten Teknik Sorumlu Ocak, yardımlarından dolayı İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım’a teşekkür etti.

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum