Ödüller Sahiplerini Buluyor

Platin Elma Ödülleri ve Tarım Zirvesi Forumları başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2015 15:12
Ödüller Sahiplerini Buluyor

Bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Platin Elma Ödül Törenleri Tarım Zirvesi Formlarıyla başladı. Platin Elma Ödülleri ve Tarım Zirvesi Forumları Eğirdir Kaymakamlığının öncülüğünde, Eğirdir Belediyesinin finansmanlığında düzenleniyor.

Davraz Sirene Otel'de düzenlenen Platin Elma programı saat 14.00'de başladı. Forumların gerçekleştirildiği programın gecesinde Platin Elma Ödül töreni düzenlenecek.

Düzenlenecek gecede çeşitli kategorilerde ödüller verilecek. Eğirdir ve Isparta için önemli bir program olan Platin Elma programında çıkan sonuçlar elma sektörüne yön verecek.

Düzenlenen Tarım Zirvesi Forumlarında, Alara Fidancılık Erhan Memiş, Bademli Kooperatifi Selçuk Bilgi, Akroprest Firması Mehmet Demirci, Mayagro Fidancılık Ferhat Karadağ, Gülbudak Hasan İnce, Torku Tolga Demirhan, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Tarım Politikası ve Geleceği konusunda konuşma yapıyorlar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.