Ödüllü Elo Satranç Turnuvası Ödülleri Sahiplerini buldu

IYAŞ Bulvar AVM hafta sonu düzenlen satranç turnuvasına 11 ilden 78 sporcu katılı. Elo satranç turnuvasına Isparta’nın yanı sıra çevre illerden yoğun katılım sağlandı.

Yayınlanma:
Ödüllü Elo Satranç Turnuvası Ödülleri Sahiplerini buldu

Hamle Satranç Merkezi Sahibi ve Hocası Onur Başar yaptığı açıklamada “Isparta’ da bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. 11 ilden 78 sporcunun katılımıyla IYAŞ BULVAR AVM de 19-20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz, Hamle Satranç Eğitim Merkezi Ödüllü ELO Satranç turnuvasına  Isparta ilinin yanında; İzmir , Antalya ,Denizli, Burdur, Konya , Eskişehir , Bursa , Karaman , Aksaray ve Kayseri illerinden gelen bir çok sporcu turnuvada 2 gün boyunca mücadele etti. Ulusal çapta olan turnuvanın sonunda A ve B kategorideki ilk 3 sporcuya altın ödülleri verildi. Ayrıca kategorilerde derece yapan sporculara da ödülleri verildi. Turnuvaya katılan tüm sporcuları teşekkür ediyor ve kutluyorum. Sporcu velilerine de ayrıca teşekkür ediyoruz. Turnuvada Başhakemlik yapan Ulusal Hakem Abdurrahman Serttaş ve diğer hakem arkadaşlara yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Turnuvanın gerçekleşmesi süresince desteğini esirgemeyen Eski İl temsilcimiz Özkan ÇAĞLAR a Turnuva için büyük destek sağlayan IYAŞ PARK yönetim kuruluna ve sponsor firmalara teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. 
Ayrıca Türkiye Satranç Federasyonu’na ve Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK ‘e desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi

 

 

sat1.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum