Ödünç Malzemelerle Rekor Kırıldı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı atış poligonunda yapılan şampiyonaya 22 üniversiteden atıcılar katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2018 10:34
Ödünç Malzemelerle Rekor Kırıldı

Isparta’yı ve Süleyman Demirel Üniversitesini temsilen katılan sporcular başarı ile döndü. Eğirdir Dağ Komando  Okulu ve Eğitim merkezinden alınan ödünç malzemelerle büyük başarı elden eden sporcular Süleyman Demirel Üniversitesi yönetiminden tebrik bile alamadılar. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Atıcılık Türkiye Şampiyonası 6 rekora sahne oldu. Nefes kesen mücadelede Süleyman Demirel Üniversitesi Erkek tüfek takımı kendi rekorunu kırdı.

Nefes kesen Şampiyonada mücadele takım yarışmalarında özellikle Erzincan Üniversitesi ile Süleyman Demirel Üniversitesi sporcuları aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çektiler. Havalı Tüfek Erkekler’de de Süleyman Demirel Üniversitesinden Kadir Yıldırım yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. S. Demirel Üniversitesi ayrıca, Havalı Tüfek Erkekler’ de takım halinde rekor kırdı. Bayanlar Havalı Tabanca ve Tüfek kategorilerinde Erzincan Üniversitesi de, takım halinde 2 şampiyona rekorunu kırarak ümit verdi. Son derece zevkli, çekişmeli ve en önemlisi de çok başarılı, gelecek vaat eden sporcularımızın sayısının çok olduğunu görmek Isparta’nın ve Süleyman Demirel Üniversitesi adına güzel her geçen gün gençleri spora yönlendirmek için uğraşırken başarılı sporcular destek görememek ve yeterli imkanlara sahip olmadıklarında sporu mu bırakmak zorunda kalacaklar. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum