Oğlumu Rüyamda Gördüm

Oğlumu Rüyamda Gördüm

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2015 12:27
Oğlumu Rüyamda Gördüm

Mardin'e bağlı Nusaybin ilçesi Barış Mahallesinde rutin güvenlik kontrollerini yaptıkları sırada bölücü terör örgütü üyelerinin daha önce yola döşemiş oldukları bombayı zırhlı Polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatması sonucu 1 Komiser Yardımcısı ve 2 Polis Memuru şehit oldu.

Patlamada şehit düşen polislerden 29 yaşındaki Sezgin Uludağ’ın memleketi Isparta’ya acı haber ulaştı. Isparta Merkez Hisar Mahallesin’deki baba evine acı haberi Vali Vahdettin Özkan ile birlikte Emniyet Müdürü Halil Altan sabahın erken saatlerinde verdi. Şehit haberinin gelmesiyle birlikte eve dev Türk bayrağı asıldı,Belediye ekipleri sokağa Türk bayrağı astı.

RÜYAMDA GÖRDÜM
Üç erkek kardeşten en küçükleri olan Sezgin’i şehit veren baba Mehmet Uludağ, oğluyla en son iki gün önce görüştüğünü söyledi. Baba Uludağ, “ Annesi dün öğleden sonra ağabeyi akşam görüştü. Zaten o bizi arıyordu. Biz arayamıyorduk. Sabahleyin de haberi geldi. Önceki gün rüyamda gördüm onu. Kolay kolay rüya görmezdim. Rüyamda kapıyı açtı baba ne yapıyorsun dedi. Ne oldu bir şey mi var dedim. Yok sen rahatına bak dedi. Sonra uyandım Gece saat 3’tü ama görevde olabileceğini düşünerek aramadım. Sonra arayım dedim. Daha sonra annesini o aramış. Şükür dedim. Baba beni aramayın ben siz ararım demişti. Görevde olurum telefonu açamam sonra niye açmıyor telefonu düşünürsünüz diye aramayın demişti” diye konuştu.

ANNESİNE BAKMAK İÇİN İZİN ALMIŞTI
Süleyman Demirel Üniversitesi mezunu oğlunun, üç buçuk senedir polis olduğunu belirten Baba Uludağ, “İlk önce Kütahya’daydı. Ben de oradaydım. Daha sonra Nusaybine’ gitti. Yıl başından iki gün önce gitti. Daha sonra annesi rahatsızlandı. 6 ay kadar refakatçi izni verildi kendisine. Isparta’ya geldi. Annesine baktı. Bir ay önce de görev yerine gitti. Gidince de ben geldim. Annesine şimdi ben bakıyordum. Annesini sık sık arardı. Üç oğlumdan o okudu. Puanı yüksekti arkadaşları polis olunca polisliği de sevince polis olmak istediğini söyledi. Çalışkan ve üstün başaralı bir çocuktu. İstanbul’da kız arkadaşı vardı. O da cenazesine geliyormuş” dedi.
Pankreas rahatsızlığı olduğu öğrenilen Anne Selver Uludağ’ın ağıtları ise yürekleri dağladı. Acılı anneye, sağlık ekipleri zaman zaman müdahale ederken, kadın polis memurları anneyi teselli etmeye çalıştı. Şehidin cenazesinin bugün Isparta’da toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.