Oğlunu Av Tüfeğiyle Vurdu

Isparta'da 57 yaşındaki Yakup T., çıkan tartışma sonunda 28 yaşındaki oğlu Ömer'i av tüfeğiyle yaraladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2013 13:26
Oğlunu Av Tüfeğiyle Vurdu

Jandarmaya bilgi veren görgü tanıklarının ifadelerine göre, Şarkikaraağaç İlçesi'ne bağlı Armutlu Köyü'nde sabaha karşı 03.00 sıralarında Yakup T. ile oğlu Ömer T. arasında tartışma çıktı.

Alkollü oldukları belirtilen baba ile oğul arasındaki tartışma sırasında, Ömer T. babası Yakup T.'nin başına av tüfeğinin dipçik kısmıyla vurdu. Tüfeği oğlunun elinden alan ve ateşleyen Yakup T., oğlunu sol bacağının kasık bölgesinden yaraladı.

Silah sesine koşan komşu ve akrabalar, yaralı genci Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi acil servisine götürdü. Daha sonra olay yerine giden 112 ekipleri, yaralı babayı da aynı hastaneye getirdi. Kafa travması nedeniyle Yakup T. Isparta Devlet Hastanesi'ne, kasığından yaralanan oğul Ömer T. ise Isparta Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Devlet Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde Ömer T.'nin 2.22, Yakup T.'nin 3.35 promil alkollü olduğu saptandı. Olay yerinde inceleme yapan jandarma suç aleti tüfeğe el koyarken, savcılık soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum