Öğrenci Konseyi Başkanlığı Devir Teslim Töreni Yapıldı

Öğrenci Konseyi Başkanlığı Devir Teslim Töreni Yapıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2016 13:10
Öğrenci Konseyi Başkanlığı Devir Teslim Töreni Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı Devir Teslim Töreni Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız,ITSO başkanıŞükrü Başdeğirmen,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup KÜTÜK, fakülte temsilcileri, bölüm temsilcileri , sınıf temsilcileri ve öğretim elemanları katıldı

Törende, Öğrenci Konseyi Başkanı Feyzullah Tecirli, görevi Öğrenci Konseyi Başkan Vekili Ferdi Alakuş’a devretti. Yaklaşık iki dönemdir başkanlık görevini yürüten Tecirli yaptığı konuşmada, “Öğrenci Konseyi, gençliği geleceğe, yarına taşımak amacıyla kurulmuş bir organizasyondur.Gücümüzün getirdiği sorumluluğu bilerek,Üniversitemizde İki dönem boyunca ulusal ve uluslararası alanda pek çok organizasyona katıldık, önemli görevler üstlendik. Üniversitemiz için her türlü zorlu koşula rağmen cesaretle ve sorumlulukla ardı ardına yeni çalışmalar ve atılımlar gerçekleştirdik. Yürüttüğümüz sürdürülebilir projelerle üniversitemizin daha hızlı gelişmesine ve ülkemize fayda sağlamayı amaçladık. Bu köklü ve güçlü yapı olan öğrenci konseyinin öncü ve birleştirici rolünü üstlenecek olan Yeni konsey başkanımız Ferdi Alakuş’a yeni görevinde başarılar diliyorum.Görev sürem boyunca bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

“SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı” olmanın gururu ve heyecanı içerisinde olduğunu dile getiren Ferdi Alakuş ise “Temsil etmekten onur duyacağım 80 binden fazla öğrenci arkadaşımın her zaman yanında olacağım. Tüm öğrenci arkadaşlarımızın haklarını meşru çerçevede bedeli ne olursa olsun arayacağım dan ve takibini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu görevi emanet olarak görüyor ve emaneti bundan sonraki ekibe temsil edene kadar adil bir yönetim anlayışı ile ilke ve hedef gözeterek ahlak çizgisi çerçevesinde en iyi şekilde yürüteceğimi bilmenizi istiyorum.

Ben sadece öğrenci istek ve şikayetlerini dinlemek ,yönetimle öğrenci arasında yada üniversite ile şehir arasındaki köprü görevini görmekle yetinmek istemiyorum.Bunlarla beraber bilim yuvası olan ve dünyada markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen üniversitemize , ulusal ve uluslararası bilimsel,sanatsal ve sportif projeler ve etkinlikler gerçekleştirerek üniversitemize katkı sağlamak istiyorum. Ülkemizin geleceği olarak sadece yarının genliği olarak anılmak istemiyor, bugünde paydaşı olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.Yapacağım çalışmalarla bunu üniversitemizden başlayarak görmek istiyorum.Bu zorlu yolda bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen de SDÜ’nün başarılarını yakından takip ettiğini ifade ederek Alakuş’a yeni görevinden başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız ise Üniversite yönetimi olarak Öğrenci Konseyine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Tören sonunda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Feyzullah Tecirli’ye plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.