Öğrenci Konseyi'nde 5 İlçede 5 Etkinlik

Öğrenci Konseyi'nde 5 İlçede 5 Etkinlik

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2016 14:08
Öğrenci Konseyi'nde 5 İlçede 5 Etkinlik

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi ilçelerde fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Şarkikaraağaç, Gelendost, Senirkent, Yenişarbademli ve Sütçüler ilçesinde iş hayatında başarılı kişilerin katılımıyla çiğ köfte eşliğinde sohbet edildi.

SDÜ Öğrenci Konseyi ilçe merkez ayrımı yapmadan varlığını her yerde hissettirmeye devam ediyor. Konsey ekibi bu hafta Şarkikaraağaç, Gelendost, Senirkent, Yenişarbademli ve Sütçüler ilçesindeki öğrencilerle beraber iş hayatında başarılı kişilerin katılımıyla kariyer sohbetleri gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliklere misafir olan kişiler iş hayatından, okul ve öğrencilik hayatına kadar yaşadıklarını öğrencilerle beraber sohbet havasında konuşuldu.

Düzenlenen etkinlikte misafir olanlar;

Şarkikaraağaç: Ali İhsan Temurçin Büyükkabaca Belediye Başkanı
Sütçüler:  SDÜ GSF kantin işletmecisi Süleyman Eryılmaz (Süleyman Amca)
Senirkent: Erol Cevelekoğlu Senirkent Belediye Başkanı
Yenişarbademli: İhsan Yıldız Mühendis
Gelendost: Mehmet Sezgin Gelendost Belediye Başkanı

Konuyla ilgili öğrenci konseyi başkanı Ferdi Alakuş “Merkez-ilçe farketmeksizin üniversitemizde eğitim gören her öğrenci üniversitemizin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyet imkanlarından aynı oranda yararlanmalıdır. İlçelerde okuyan her öğrenci arkadaşımın okulda aldıkları eğitimin yanı sıra kendilerini tamamlayacak aktiviteler içerisine girmelerini sağlamak ve bunun tahsisi noktasında çalışmalar ortaya koymak bizim temel amacımızdır. Bunun gibi ve daha fazla etkinlikler tüm dönem boyunca ilçelerimizde düzenlenecektir. Öyle ki en uzak ilçeden en yakın ilçeye kadar aynı anda tüm programa gerçekleştirmek oldukça yorucu bir işti. Bu kapsamda öncelikle ekibime ardından sohbetlerimize katılan değerli büyüklerimize, müdür hocalarımıza ve okul başkanlarıma canı gönülden teşekkür ederim. “dedi

Onur KÜÇÜK (Ajans32)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum