Öğrenci Konseyi'nden Bilgiç'e Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'i mecliste ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2017 15:12
Öğrenci Konseyi'nden Bilgiç'e Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'i mecliste ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bilgiç; " Tükiye'de gençliğe buyük önem verilmeli, ülkenin geleceginde geçnliğin rolü önemli. Gençlerimizi artık mecliste görmek istiyoruz, gençliğe yapılan yatırım bu ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Gençliğin sanat ve sporla uğraşması geleceğe yatırımdır. SDÜ Öğrenci Konseyi bu yıl çok güzel çalışmalar yaptı, bu çalışmalara her zaman destek vermeye devam edeceğiz ki tüm Türkiye'ye yayılsın. Gençlik Sporla Buluşuyor ve Ecdadın İzinde Bir Gençlik projelerinde gördük ki öğrenciler bu tür etkinliklere ilgiyle yaklaşıyor. Biz de bundan sonra gençlikle daha çok bir araya geleceğiz, soru cevap programları düzenleyip gençleri daha çok dinleyeceğiz, onları yakından tanıyacağız" dedi.

Bu yıl bir çok etkinliğe imza atan öğrenci konseyi 2 büyük projesiyle de Tüm Türkiyede dikkatleri üzerine çekti bu vesileyle binlerce öğrenciye açıldı. Mart ayında "Ecdadın İzinde Bir Gençlik" projesiyle Çanakkale'ye 750 Öğrenci götüren ekip, Nisan ve Mayıs aylarında da "Gençlik Sporla Buluşuyor" projesiyle de 1300 Öğrenci ile spor turnuvaları düzenledi. 

Bunun üzerine konuşan Öğrenci Konseyi Başkanı Ferdi Alakuş;" Biz Ülkemizin gençliği olarak karşımıza birinin geçip konuşmasını değil, artık kürsüde söz sahibi olarak konuşmayı istiyoruz. Biz gençlik olarak yük olarak anilmak degil yükü omuzlayan olarak bilinmek istiyor ve bizde üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. Yeni Türkiye'nin inşaasında gençliğe yatırım yapmak geleceğe yatırım yapmaktır bunu iyi biliyoruz. Bu vesileyle biz gençlere yatırım yapan  Gençliğin Ağabeyi Süreyya Sadi Bilgiç'e bu yüzden ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler göreve geldiğimizden beri tüm öğrencilere hizmet götürmeyi hedefledik. Çok güçlü bir ekibiz, Türkiye'nin en güçlü Öğrenci Konseyi ekiplerinden biriyiz. Ekibimizle beraber ülkemizde gerek sanatta gerek sporda gerekse akademik olarak büyük işler yapacağız. Bunu sadece yerelde değil Türkiye genelinde hedefliyoruz. Gençlik organizasyonları düzenleyeceğiz, büyüklerimizin destekleriyle tüm ülkeye açılacağız." dedi

Ekip; Bilgiç'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve kendisinin resmedildiği bir halı ve Gençlik Sporla Buluşuyor Etkinliğinde bastırılan formadan hediye etti.

Sonrasında teşekkür metni yayınlayan Alakuş: "  Bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Gençliğin Abisi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e, Üniversitemiz Rektörü İlker Çarıkçı’ya, Gençlik Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e ve değerli Öğrenci Konseyi Ekibine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Haber - Onur Küçük (AJANS32)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.