Öğrenci Konseyinden Vali Oğuz'a Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı ve Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feyzullah Tecirli ve yönetimi Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2012 10:01
Öğrenci Konseyinden Vali Oğuz'a Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı ve Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feyzullah Tecirli ve yönetimi Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.
 
Ziyarette, SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Feyzullah Tecirli konsey olarak yapmış oldukları faaliyetler hakkında Vali Memduh Oğuz'a bilgiler verdi.
 
İki yıldır yönetimde olduklarını ifade eden SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Feyzullah Tecirli; "Üniversite şehir işbirliği ve üniversite sanayi işbirliğini sağlayan Isparta modeli üzerinde çalışıyoruz. Güçlerimizi birleştirirsek ortaya daha güzel şeylerin çıkacağına inanıyoruz. Biz bu bağlamda her türlü görevi üstlenmeye hazırız.
 
Sayın Valim sizlerin desteğiyle, rektörümüzün desteğiyle ve şehrimizin bir bütün olarak bize vermiş olduğu destekle geçen hafta yapılan 173 üniversitenin bağlı bulunduğu ulusal öğrenci konseyi genel kurulunda bizde Süleyman Demirel Üniversitesi olarak yönetime aday olduk ve ulusal öğrenci konseyi yönetim kurulu başkan yardımcılığına seçildik. Ulusal konseyde şehrimizi ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz ve bu çalışmaları uluslar arası boyuta taşıyacağız.
 
Üniversite öğrencilerinin bir takım siyasi, kulüp veya dernek çalışmalarından ziyade, öğrenci potansiyelinin gün yüzüne çıkartılması adına öğrencilerimize farklı alanlarda destek olacağız. Proje çalışmalarında her türlü desteği vereceğiz, sportif faaliyetlerde ve çeşitli sosyal faaliyetlerde destek vereceğiz.
 
Sayın Valim, sizin fikirleriniz bizim için çok önemli, tavsiyeleriniz ve nasihatleriniz bizim için çok önemli, onun için ekip olarak buradayız" dedi.

Vali Oğuz; "Gençlerimizin örgütlü olmasından büyük memnuniyet duyuyorum"
Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Vali Memduh Oğuz; "Süleyman Demirel Üniversitesi bizim için çok önemli, çünkü bu şehrin kalkınmasında, hem kültürel manada ilerlemesinde, hem de ekonomik manada ilerlemesinde üniversitemizin çok ciddi bir fonksiyonu olmuştur ve bu böyle devam edecektir. Üniversite yönetiminin bu yönde çok ciddi gayret sarf ettiğini ben deniz yakından biliyorum.
 
Gençlerimizin örgütlü olmasından büyük memnuniyet duyuyorum, üstelik bu toplumsal bir sorumluluk hissinin ötesinde bir fayda üretme amacına yönelik bir örgütlenme, o bakımdan çalışmalarınızı çok önemsiyorum.
 
Bizim SDÜ Öğrenci Konseyimiz mesuliyet hissi çok yüksek bir ekipten oluşuyor. Bu ekip, bizim yasal çerçeve içerisinde yapabileceğimiz tüm desteği yanında bulur. Bir cümleyle ifade etmek gerekirse ben size % 100 itimat ediyorum… % 100 güveniyorum… % 100 güvendiğim bir oluşuma da ne yapabileceksem onun tamamını yaparım.
 
Vali Oğuz; "Türkiye Cumhuriyeti Devleti kimseyi aç bırakmaz"
Biz vilayet olarak sizin yanınızdayız, öncelikle bireysel problemlerinizde yanınızdayız. Öğrenci arkadaşlarınıza söyleyin, sıkıntılarınızda biz hepinizin yanınızdayız… Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir kere kimseyi aç bırakmaz, bundan haberiniz olsun. Öğrenciler harçlıksız, sıkıntılı oldukları zaman doğrudan doğruya bize müracaat edebilir. Bireysel her türlü sıkıntınızda yanınızdayız, bunu böyle bilin… Buradaki Isparta Valisi özellikle annesinden, babasından uzakta bulunan öğrencilerin annesi ve babasıdır… Bunun bilinmesini arzu ederim.
 
Vali Oğuz; "Ortak hedefimiz; mutluluktur"
Hedefimiz mutluluk… Hedefimiz şahsi mutluluğumuz değil, bireysel mutluluğumuz değil, önce Süleyman Demirel Üniversitesindeki öğrencilerinin mutluluğu, sonra tüm Türkiye'deki öğrencilerin mutluluğu, daha sonra tüm Dünya'nın mutluluğudur, bu noktada beraberiz" dedi. Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.