Öğrenci Mutluysa Konseyde Mutlu

Öğrenci Mutluysa Konseyde Mutlu

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2016 17:56
Öğrenci Mutluysa Konseyde Mutlu

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi, öğrencilerin sınav haftasında sıkıntı yaşamaması için kütüphanede ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Öğrenci Konseyi Başkanı Ferdi Alakuş konsey ekibiyle gece gittiği kütüphanede denetimler yaparak gül lokumu dağıttı. Öğrencilerin istek ve şikayetlerini dinleyerek sınav haftasın da yapılacak uygulamalar hakkında öğrencileri bilgilendirdi.
Öte yandan Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz da Öğrenci Konseyi’nin talebi doğrultusunda sınav haftası boyunca faaliyette olacak 01:00 otobüsü denetimini yaptı.

Öğrenci Konseyi Başkanı Ferdi Alakuş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Öğrenci mutluysa konseyde mutlu. Bugün istek ve şikayetleri dinledik ve sınavlar başlamadan ilk ziyareti yapmıştık tüm sıkıntıları gidermek için gerekli önlemleri almıştık bugün tekrardan tüm ekibimizle sahaya inip çözülemeyen sıkıntı var mı diye tekrardan kontrol ettik. Yapılan incelemeler sonucunda öğrenci arkadaşların şikayetlerinin neredeyse bitme seviyesine gelmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bununla birlikte gece 01:00 ve sabaha karşı 05:00, 06:00 da kalkacak otobüslerle öğrenci arkadaşların ulaşım problemlerini de çözmeye çalıştık ve kontrollerini de yaptık” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum