Öğrenciler Aksu’yu Gezdi

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce “ÇOGEP” (Onlara Geleceklerini Hediye Et) isimli proje kapsamında öğrenciler Aksu’yu gezdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2014 17:44
Öğrenciler Aksu’yu Gezdi

Hafta sonu Ali Haydar Albayrak, Zehra Ulusoy Ortaokulları ile Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi ve Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 80 kişilik grup ile Pazar günü Fatih ve Bahçelievler Ortaokulları, Ahmet Melih Doğan Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan 80 kişilik diğer grup ilçenin tarihi turistik yerlerini gezdiler. Ayrıca ilçe merkezi dışındaki Zindan Mağarasını da gezen öğrenciler oldukça neşeli vakit geçirdiler.

İlçede yer alan bir Alabalık üretme tesisinde birlikte yemek yenilen yemek sonrası il merkezine geri dönüldü. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan “Onlara Geleceklerini Hediye Et” isimli proje ile Çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi, bu kapsamda kendilerine sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunulması, kente göçle gelmiş, uyum sağlayamamış veya diğer dezavantajlı toplum kesimlerinin şehir yaşamına dahil edilmesi ve güvenli yaşama dolaylı olarak olumsuz yönde etki eden yoksullukların azaltılması amaçlanıyor.

Birlikte oldukça eğlenceli saatler geçiren öğrenciler kendilerine eşlik eden polis abi ve ablalarına teşekkür ederek bu tür faaliyetlerin artırılarak devam etmesini istediklerini belirttiler.

21 – 22 ve 23 Mayıs günleri IYAŞPARK AVM de yer alan Pink Sinema Salonlarında il merkezinde çeşitli ortaokul ve liselerde öğrenim gören çocuklarımız için sinema günleri düzenleneceği, bu kapsamda toplam 790 öğrenciye sinema gösterimi planlanıyor.












HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.