Öğrenciler Bağımlılıktan Uzak Tutulacak

Öğrenciler Bağımlılıktan Uzak Tutulacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2021 13:01
Öğrenciler Bağımlılıktan Uzak Tutulacak

Modernevler Mahallesi’nde bulunan Şehit Ferhat Çiftçi İlkokulu’nda öğrencilerin bağımlılıktan uzak durmalarını önlemek amacıyla Yeşilay Kulüp Odası kuruldu.

Isparta Yeşilay Şubesinin katkıları ile Şehit Ferhat Çiftçi İlkokulu’nda " Yeşilay Kulüp Odası " oluşturuldu.

Amaç ise öğrenciler nezdinde Yeşilay'ın tanınırlığını ve bilinirliğini artırmak, Yeşilay mesajlarını ve gönüllülüğünü yaygınlaştırmak, öğrencilerde Yeşilay aidiyetini oluşturmak. Öğrencilerin bağımlılıktan uzak sağlıklı yaşam bilinci ile yetişmeleri için oluşturulan Yeşilay kulüp odasının 12 Nisan 2021 tarihindeki açılışına; Isparta İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ramazan Tamer Büyükküpcü, Isparta İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Güçlü, Isparta Yeşilay Şubesi yetkilileri ile okulun idareci ve rehber öğretmenleri katıldı. Açılışın ardından Yeşilay Kulübü öğrencileri ile birlikte kulüp odasında ilk etkinlik gerçekleştirildi. Korona virüs tedbirleri kapsamında kısıtlı katılımcı ile gerçekleştirilen açılışta; maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.