Öğrenciler Etkinlik Alanı İstiyor

Öğrenciler Etkinlik Alanı İstiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2017 09:32
Öğrenciler Etkinlik Alanı İstiyor
Isparta Genç İş Adamları Derneği SDÜ Öğrenci Toplulukları başkanları ile düzenledikleri kahvaltılı toplantı ile bir araya geldi.

Dernek başkanı M.Hakan Gökdoğan “Isparta ekonomisine önemli bir katkı sağlayan SDÜ öğrencilerinin yaşadıkları sorunlar,ihtiyaç ve beklentilerini öğrenmek ve çözümlemek adına dernek olarak  gerekli adımları atmak amacıyla topluluk temsilcileri ile biraraya geldik”dedi.

Güvenlik, altyapı ve ulaşım,konaklama, hizmet kalitesi ve sosyalleşme olarak beş ana başlıkta yapılan toplantıda topluluk temsilcileri yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dernek başkan ve yöneticilerine bire bir aktarırken beklenti ve ihtiyaçlarını da dile getirdiler.
Isparta'nın münferit birkaç olay haricinde güveniıkli ve huzurlu bir şehir olduğunu söyleyen  öğrenciler en fazla sorunu konaklama da yaşadıklarını; kiraların yüksek olmasının yanısıra özellikle apart olarak kiralanan yerlerin belli bir standartının olmamasından yakındılar.

Boş zamanlarında vakit geçirecek daha fazla spor tesisi ve etkinlik alanı olmasını istediklerini dile getiren öğrenciler,otobüs seferlerınde aktarmaların ücretsiz olmasını istediklerini belirttiler.

Dernek başkan ve yöneticileri tarafından dinlenen sorun ve beklentilerin  bir rapor haline getirilerek gerekli yerlere dernek vasıtasıyla iletileceğini belirten başkan Gökdoğan “ Bundan böyle belli periyotlarda öğrenci temsilcileri ile biraraya gelerceğiz. Biz yaşanabilir iller birincisi olarak Ispartamız da hem öğrencilerimizin huzurlu mutlu bir şekilde yaşamasını ,aynı şekilde hem de şehrimiz işletmecileri olsun esnafımız olsun öğrencimizle barışık ve memnun olmasını sağlamak istiyoruz. SDÜ Şehrimiz için önemli bir kuruluştur” derken ayrıca öğrencilerin çözüm ortağı olmak için ilgili makamlarla öğrenci sorunlarını paylaşacaklarını bildirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.