Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi

ISUBÜ Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programı Öğrencileri Hünerlerini Sergiledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2022 16:48
Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi

Uygulamalı Eğitimde “Ortak Akıl” mottosuyla eğitim öğretim hayatına devam Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini uygulamalıya döküyor. Bu kapsamda ISUBÜ Eğirdir MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ile Aşçılık Programı öğrencileri uygulamalı dersleri kapsamında atölye çalışmalarında Üniversite üst yönetimi ve Eğirdir ilçe protokolünü misafir ederek hünerlerini sergilediler.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu’nda 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyıl sonunda uygulama dersleri kapsamında atölye çalışması ve servis dersi uygulaması yapıldı. Aşçılık programı öğrencileri dönem içinde öğrenmiş oldukları yemekleri yaparak ikramlarda bulundular.

Atölye çalışmalarını yerinde inceleyen ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve Eğirdir ilçe protokolü öğrencilerin uygulamalarına, hazırladıkları yemeklere ve servislerine tam puan verdiler.

Programa Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler, İlçe Kaymakamı Adem Çelik ve İlçe Belediye Başkanı Veli Gök, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir, Genel Sekreter Sefer Kutlu, Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü öğretim elemanları ve ilçe protokolü katılım gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.