Öğrenciler İsyanda: Yolunacak Kaz Değiliz

Sosyal Medya üzerinden üzerinden örgütlenen ve kira, yurt, apart ücretlerinin yüksek olmasına tepki gösteren SDÜ Öğrenciler Kaymakkapı Meydanı'nda toplandı. Kafeler Caddesinde yürüyüş yapan öğrenciler "Müşteri Değil Öğrenciyiz" sloganları attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2015 12:47
Öğrenciler İsyanda: Yolunacak Kaz Değiliz

Sosyal Medya üzerinden örgütlenen Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) öğrencileri ev kiraları, yurt ve apart ücretlerinin yüksek olmasını prtesto etti.

Sosyal Medya çağrısı ile Kaymakkapı Meydanı'nda toplanan öğrenciler burada bir açıklama yaptı. Açıklamada Ispartada Apart Ve Yurtların Yüksek Bedellerle Kiraya Verilmesini Kınıyoruz" mesajı verildi.

Öğrencilerin yolunacak kaz gibi görülmesinden duydukları rahatsızlığı dile getiren öğrenciler ellerinde "Okumaya Geldik Yolunacak Kaz Değiliz, Aileye 5 Öğrenciye 15, Kira Ödeyip Ev Sahibi Ediyoruz" yazılı döviz ve pankartlar taşıdı.

Açıklamanın ardından Kafeler Caddesi'ne yürüyen kalabalık öğrenci grubu burada da sık sık "Isparta Uyuma Öğrencine Sahip Çık, Boyun Eğme Kiraları Sıfırla" gibi sloganlar attı.

Daha sonra polsin uyarısı ile grup olaysız bir şekilde dağıldı.

İŞTE O EYLEMDEN AJANS32 OBJEKTİFLERİNE YANSIYANLAR


























Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum