Öğrenciler Karnelerini Aldı

Öğrenciler Karnelerini Aldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2015 16:48
Öğrenciler Karnelerini Aldı

2014-2015 eğitim öğretim yılının yaklaşık 4 aylık 1. eğitim döneminin sonunda öğrencilerin başarı durumlarını gösteren ve öğrenciler ile velilerinin heyecanla beklediği karneler Vali Yardımcısı İsmail Akman tarafından verildi.

Nazmiye Demirel Ortaokulunda gerçekleştirilen karne dağıtma törenine Vali Yardımcısı İsmail Akman, İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cenk Şölen, Isparta Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Ali Bolat, CHP İl Başkanı Metin Çelebi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda konuşma yapan Vali Yardımcısı İsmail Akman “2014-2015 eğitim öğretim yılının 1. eğitim dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği törenin amacı çocuklara karneleri kendi ellerimizle vermek ve iyi tatiller dilemektir. Biz onların geleceği ve eğitimi için, milli eğitim ordusu ve öğretmenlerimiz büyük bir çaba içerisinde çocuklarımızı yetiştirmek için çabalıyorlar. Bu çabaların göstergesi olan karneleri çocuklarımıza vermekten gurur duyuyoruz. Biz çocuklarımızı seviyoruz ve onlara iyi bir gelecek verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Program, öğrencilere karnelerin dağıtılması ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum