Öğrencilerden Tarihi Yaşatalım Projesi

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan ‘Tarihi Yaşatalım’ projesi kapsamında lise öğrencilerine yönelik ‘Tarih Bilinci, Ertokuş Bey ve Medresesi’ konulu seminer düzenlendi.

Yayınlanma:
Öğrencilerden Tarihi Yaşatalım Projesi

SDÜ Grup32 üyeleri tarafından gerçekleştirilen ‘Tarih Bilinci, Ertokuş Bey ve Medresesi’ konulu eğitim seminerinde amacın öğrencilerde farkındalık oluşturmak olduğu söylendi.

SDÜ Grup32 üyeleri tarafından yapılan açıklamada, “‘Tarih Bilinci, Ertokuş Bey ve Medresesi’ konulu seminer imiz kapsamında, 11 Mart tarihinde Isparta Ticaret Meslek Lisesi, 13 Mart tarihinde Halıkent Lisesi, 14 Mart tarihinde Gülistan Lisesi, 15 Mart tarihinde ise Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi ve Atabey 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda öğrenci arkadaşlarımızla bir araya geldik.

Eğitim sonucunda ise öğrencilere vermiş olduğumuz eğitimler hakkında bir anket uyguladık. Uyguladığımız anketler sonucunda öğrenciler tarafından Ertokuş Bey ve Medresesi hakkında çok az bilgi olduğunun farkına vardık. Ancak eğitimler sonucunda öğrencilerde bir farkındalık oluşturduğumuzun inancındayız” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.