Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti

Isparta Bağlar İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, polisin eğitim desteğine teşekkür etmek amacıyla İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamında ziyaret etti. Sıcak diyaloglar içinde geçen ziyarette renkli görüntüler yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2012 11:39
Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti

Merkez Bağlar İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, emniyet mensuplarının okullarında yaptığı çalışmalardan memnun kaldıklarını ifade etmek amacıyla İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün, okul güvenliği ve okulda yapılan çalışmalarından memnun olduklarını vurgulayan okul eğitimcileri, öğrencilerin gözündeki polis imajının Toplum Destekli Polislik sayesinde değiştiğine işaret etti.

EMNİYET MÜDÜRÜNÜ İLK DEFA
BU KADAR YAKINDAN GÖRDÜLER…

İlk defa emniyet müdürü ile bir araya gelme fırsatı bulan ilköğretimli öğrenciler, merak ettikleri tüm soruları tek tek sordular.
Sıcak diyaloglar içersinde geçen ziyaret esnasında 4 öğretmen ve 8 öğrenci yer alırken ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Or, polisin ildeki asayişi sağlamanın yanı sıra eğitim konularında da görevlerinin bulunduğunu belirterek, öğrencilerin güvenli şekilde eğitim öğretim görmeleri adına çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak, okullarda güvenli eğitimin sağlanması adına görevli okul polislerinin bulunduğunu kaydeden Or, buna ek olarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin de bölgelerindeki tüm okulları gezerek, karşılaştıkları sıkıntıları çözme noktasında olumlu çalışmalar yaptığını belirtti.
Or, konuşmasının ardından öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

“BENDE EMNİYET MÜDÜRÜ OLMAK İSTİYORUM”
Bir öğrencinin, ‘Emniyeti nereden yönetiyorsunuz?’ sorusu üzerine, yaptıkları çalışmaları anlatan Or, minik öğrenciye büyüyünce ne olmak istediğini sordu.
‘Bende sizin gibi emniyet müdürü olmak istiyorum’ cevabını alan Or, ziyaretin geri kalan kısmında heyeti odasında kabul ederek, makam koltuğunu bir süreliğine ilköğretim öğrencisine bıraktı. Renkli görüntülerin ardından Emniyet Müdürü Or, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

SINAV ÖNCESİ SİNEMA ÖDÜLÜ!
Öte yandan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, yaptığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Bağlar İlköğretim Okulu’nda eğitim öğrenim gören 100 öğrenciyi, sınav öncesinde sinema filmi ile ödüllendirdi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’un talimatıyla öğrencilerin okuldaki sınavları öncesinde moral ve motivasyonlarını artırmayı hedefleyen Toplum Destekli Polis Ekipleri, bugün 100 öğrenci ile birlikte ‘Çanakkale 1915’ filmine gidiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.