Öğrencilere Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi

Diş Hekimleri Odasından Öğrencilere Eğitim

Yayınlanma:
Öğrencilere Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi

Isparta Dişhekimleri Odası birçok alanda etkili projeler üretmeye devam ediyor. Toplum Ağız Diş Sağlığı Projesi kapsamında Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve SDÜ Dişhekimliği Fakültesi ile beraber yeni bir projeye imza attı.

Isparta İMKB İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencilere yönelik düzenlenen projede 400’ü aşkın öğrenci ve öğretmenlere ağız diş sağlığı eğitimi verildi. Öğrencilerin merak ve dikkatle takip ettikleri eğitim kapsamında ağız ve diş sağlığı konulu eğitimin yanı sıra uygulamalı anlatımda da bulunuldu. Öğrencilere program sonunda ağız bakımı için setler dağıtıldı.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve SDÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekanlığı’nın desteklerini alan Isparta Dişhekimleri Odası adına görüşlerini belirten Oda Başkanı Hüdayi Kartöz:

Yapmış olduğumuz projeler ile toplumun her kesimine ulaşma gayretimiz var. Düzenlediğimiz bu proje ile geçmiş yıllarda anne ve anne adayları da dahi birçok insanımıza ağız diş sağlığı eğitimi vermiştik. Ağız diş sağlığı ile ilgili olarak farkındalık oluşturduğumuzu biliyoruz.

Çocuklarımız, geleceğimiz.. yaklaşımıyla öğrenciler içinde bir eğitim projesini hayata geçirmek istedik. Mükemmel bir ortamda eğitimimizi gerçekleştirdik. Çocuklarımız pür dikkat programa eşlik ettiler. Bizleri çocukluğumuza götürmeyi bile başardılar. Onlara hayatları boyunca hiç vazgeçemeyecekleri bilgiler aktardık.

Kartöz, yapmış oldukları bu projeye, hazırlama - uygulama esnasında ve sonrasında katkı sağlayan Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İMKB İlkokulu idarecileri,öğretmenleri ve SDÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekanlığı’na ve emeği geçen herkese, tüm meslektaşlarımız adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum