Öğrencilere Eğitim Seti

Bucak ve Sütçülerde Yangından Etkilenen Köy Okullarında Öğrencilere Eğitim Seti Dağıtımı Yapıldı

Yayınlanma:
Öğrencilere Eğitim Seti

Orman yangınlarında etkilenen köylerdeki öğrencilere Isparta Orman Bölge Müdürlüğü tarafından eğitim seti yardımı yapıldı.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü görev alanında bulunan ağustos ayında çıkan orman yangınında zarar gören köylerde vatandaşlara destek olmak amacıyla Sütçüler ilçesi, Çandır köyü Oğuz Önder İlk Öğretim Okulu ve Bucak ilçesi, Çobanpınar Köyü İlkokulu’nda öğrencilere eğitim seti dağıtımı yapıldı.

Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Yangın anında ormanlarımızı ve yerleşim yerlerimizi korumak adına teşkilatımızla beraber cansiperane çalışan vatandaşlarımıza teşekkür ederek, mal kayıplarının devletimizin ve teşkilatımızın gücüyle zaman içinde çözülebilecek hususlardır. Yangında zarar gören alanların da devletimizin ve teşkilatımızın çalışmalarıyla hızlı bir şekilde yeniden yeşil örtüsüne kavuşması çalışmaları devam ediyor. Genel Müdürlüğümüz ORKÖY Daire Başkanlığınca vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla temin edilen eğitim setlerinin dağıtımı vesilesiyle tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.