Öğrencilere Günde 2 Defa Süt Verilecek

Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen okul öncesi öğrenciler dahil ilköğretim 5.sınıf öğrencilerine kadar tüm öğrencilere günde 2 defa olmak üzere 200 ml.gram SÜT verilecektir.

Yayınlanma:
Öğrencilere Günde 2 Defa Süt Verilecek

Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen okul öncesi öğrenciler dahil ilköğretim 5. sınıf öğrencilerine kadar tüm öğrencilere günde 2 defa olmak üzere 200 ml. gram SÜT verilecektir.
 
Süt kampanyası 2 Mayıs’ta başlayacağını söyleyen Milli Eğitim Müdür Vekili Rahmi Ulu kampanya ile ilgili şunları söyledi; ‘Bakanlığımızdan genelge yeni geldi. 2 Mayıs’ta tüm il genelinde uygulanmaya geçecektir. Bunun için bir Müdür Yardımcımızın Başkanlığında bir komisyon oluşturduk. Amaç: Öğrencilerin dengeli beslenmesini sağlamaktır. Küçük yaşta doğal ürünlere yönelmesini, öğrencilere zarar veren sıvılı içeceklerden öğrencileri uzaklaştırmaktır. Bu kampanya eğitim-öğretim süresince devam edecektir. Her yıl devamı gelecektir. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz merkezi Antalya’da olan Yörükoğlu firması ile mevzuat gereği anlaşmış durumdadır’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.