Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Merkez İmam Hatip Lisesi, Fatih Projesi kapsamında 9’ncu sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıttı. Tablet dağıtım programına katılan İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Tablet bilgisayarlarını alan öğrencilerden, daha çok çalışma sözü aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2014 16:42
Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Fatih Projesi kapsamında dağıtılan tablet bilgisayarların öğrencilere çok yararlı olacağı belirterek, son teknolojinin eğitime katkı sağlayacağını söyledi. Merkez İmam Hatip Lisesi Müdürü Cevdet Şenol da konuşmasında, tablet bilgisayar alan öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

TÜRKİYE’Yİ DAHA İYİ YERLERE GETİRECEKSİNİZ
İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Fatih Projesi kapsamında Merkez İmam Hatip Lisesi öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtmanın heyecanı içinde olduklarını belirterek, eskiden bilgiye ulaşmanın çok zor olduğunu söyledi.

İl Müdürü Can, “Bugün Merkez İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerimize Fatih Projesi kapsamında tablet bilgisayar dağıtacağız. Bizim zamanımız da bu kadar imkanlarımız yoktu. Ama zamanla bu imkanların gelişmesi ülkemizi de yukarılara taşıdı. Şimdi ki öğrenciler bilgiye anında ulaşıyorlar. Bizim zamanımız da bilgi sadece kütüphanelerde vardı. Ama bugün öğrencilerimize dağıttığımız tablet bilgisayarları sayesinde siz öğrenciler çok çalışıp Türkiye’yi daha iyi yerlere getireceksiniz” dedi.

ÖZAL DÜŞÜNDÜ, ERDOĞAN YAPTI
İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Fatih Projesi’nin öğrenciler üzerinde öneminden bahsederek, Fatih Projesi’nin hayata geçmesini 8’nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’dan örnek verdi.

İl Müdürü Can, “Bizim asıl amacımız eğitimi teknoloji ile desteklemekti. 8’nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın o zamanlar bir projesi vardı. Bu projenin adı ‘Bir Elinde Kur’an, bir elinde bilgisayar’dı. Ama bu proje o zamanlar gerçekleşmemişti. Şimdi ise Başbakanı’mız Recep Tayyip Erdoğan Fatih Projesi kapsamında bu projeyi gerçekleştirdi. Türkiye olarak hedeflerimiz büyük. Siz de bu büyük hedefe ulaşacak olanlarsınız. Hepinize hayırlı olsun” dedi.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN
Merkez İmam Hatip Lisesi Müdürü Cevdet Şenol, dağıtılan tablet bilgisayarların tüm öğrencileri için hayırlı olması dileyerek, kendilerini yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can’a teşekkür etti.
Okul Müdürü Şenol, “Bugün öğrencilerimize tablet bilgisayar dağıtmak için buradayız. Bugün bizi yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bizden desteklerini esirgemediler. Dağıttığımız tablet bilgisayarlarımız öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum