Öğrencilerin Burs Kuyruğu Çilesi

Cuma günü ödenmeye başlayan öğrenci kredi bursları öğrencileri çileden çıkardı. Kredilerin sadece Ziraat Bankasından alabilen öğrenciler bankanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2011 22:33
Öğrencilerin Burs Kuyruğu Çilesi

Cuma günü ödenmeye başlayan öğrenci kredi bursları öğrencileri çileden çıkardı. Kredilerin sadece Ziraat Bankasından  alabilen öğrenciler bankanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Cuma günü ödenmeye başlanan Öğrenim kredi ücretleri Ziraat bankası şubeleri ve ATM’lerinde kuyruklar oluşturuyor.

 

Cuma günü kredisini çekemeyen öğrenciler Haftanın ilk günü olan bugün yine banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bankanın merkezle olan bağlantısındada sorunlar yaşamasından dolayı ödemeler bir türlü yapılamadı. Banka içine sıra ile alınan öğrenciler Banka görevlilerini alkış ve ıslıklarla protesto ettikleri görüldü.

 



Banka’da normal işleri olan vatandaşlarda bu durumdan oldukça rahatsız olduklarını belirtip, bu çileye artık bir son verilmesine bundan sona bu sorunun çözülmesi için yetkilileri göreve davet ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum