Öğrencilerin Emeği Iyaşpark AVM’de Sergileniyor

Öğrencilerin Emeği Iyaşpark AVM’de Sergileniyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2015 12:17
Öğrencilerin Emeği Iyaşpark AVM’de Sergileniyor

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Isparta Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yapboz ve Coğrafya Kulübü tarafından düzenlenen sergi açılışı yapıldı.

Sergide kulüp öğrencilerinin bir yıl boyunca yapmış olduğu puzzle tablolar ve projeleri bulunuyor. Binlerce parçanın bir araya getirilmesi ile ortaya çıkan birbirinden güzel tablolar ve öğrencilerin en ufak ayrıntılarını bile düşünerek uygulamaya geçirmiş oldukları maket projeleri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor. Büyük emek verilerek hazırlanmış olan bu sergi üç gün boyunca ziyarete açık olacak.

Ayrıca Isparta Halk Sağlığı Müdürlüğü Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi tarafından Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde bilgilendirme standı açıldı.

31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü nedeniyle yapılan etkinlikler kapsamında açılan stantta ziyaretçilere sigara ve diğer bağımlılık yapıcı maddelerin bırakılması için uygulanan tedaviler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.