Öğrencilerini Tek Tek Gezerek Bayramlarını Kutladılar

“Onlar Gelemiyorsa Biz Gideriz ” dediler ve…

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2021 15:13
Öğrencilerini Tek Tek Gezerek  Bayramlarını Kutladılar

Ülkü İlköğretim Okulu Anasınıfı öğretmenleri bir araya gelerek “Öğrenciler okula gelemiyorsa biz onlara gideriz” diyerek, öğrencilerinin evlerinin kapılarını tek tek çalarak çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hediyeler vererek kutladı.

Anasınıfı Şube Öğretmenleri; Döne Yıldırım, Sevil Serpil Şen ve Nevin Karaatlı çocukları bu önemli günde yalnız bırakmadılar.  Son zamanlarda yaşadığımız Covit-19 salgını nedeniyle ülke genelinde bayramlar buruk yaşandı.

Okullarda ve meydanlarda görsel şölenler eşliğinde, sevinçle kutlamaya alışık olduğumuz bayramlarımızı özler olduk.  Salgının getirdiği mecburiyetlerin farkında olan büyükler bu durumu daha iyi anlaya biliyor. Fakat gel gör ki bunu Anasınıfı çağındaki çocuklarımıza anlatmak, öğretmek hem çocuklar için hem de biz yetişkinler için sancılı bir süreç oldu.

Ülkü İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğretmenleri bir araya gelip çocuklara bu heyecanı evlerinde de olsalar yaşatmak, onlarla göz göze gelebilmek, heyecanlarına yeniden şahit olmak ve bu zor günlerde biraz da olsa onları mutlu etmek istediler. Çocukların kapılarını çalarak bayramlarını kutladılar. 

Karşısında çok sevdikleri ve özledikleri öğretmenlerini gören çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Hediyelerini alırken çok mutlu olan çocuklar, hediyeleri için öğretmenlerine çok teşekkür ettiler.

Minik yüreklerin istekleri ise aynıydı; “Keşke okulumuza gidebilsek. Okulumuzu, öğretmenlerimizi ve arkadaşlarımızı çok özledik. Covit virüsü en kısa zaman da bitsin ve her şey normale dönsün.” dediler.

Anasınıfı Öğretmenleri de, öğrencileri kadar mutluydu. Çocuklarını maske, mesafe eşliğinde de olsa görmek, hep birlikte olamasalar da onların bayramlarını kutlayıp hediyelerini vermek, gözlerindeki heyecanı görmek öğretmenleri de çok mutlu etti. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.